Hebt u een laag inkomen en hoge zorgkosten?

By 20 december 2018 Rucrea nieuws

Stap nu over naar AZOSS de aanvullende zorgverzekering van de gemeente Oss!

Ziek zijn kan veel geld kosten. Een goede zorgverzekering is daarom belangrijk. Maar u wilt niet teveel betalen. Speciaal voor inwoners met een laag inkomen (tot 120% van de bijstandsuitkering) biedt de gemeente Oss een zorgverzekering aan bij VGZ of CZ. De Aanvullende Zorgverzekering Oss; AZOSS. Met AZOSS bent u met korting toch goed verzekerd. Naast de korting die u krijgt, betaalt de gemeente ook een deel van de premie. Doe mee! Betaal  minder voor meer zorg!

Wat zijn de voordelen van AZOSS?

AZOSS heeft de volgende voordelen:

  • U bent goed verzekerd voor veel voorkomende ziektekosten  zoals bijvoorbeeld een bril, lenzen, fysiotherapie en orthodontie.,
  • Het extra uitgebreide pakket verzekert uw eigen bijdrage van alle Wmo voorzieningen en heeft een regeling voor uw eigen risico.
  • U wordt niet medisch gekeurd voor toelating.
  • U krijgt een korting op de maandelijkse premie.
  • De gemeente betaalt € 20 of € 40 direct aan CZ en VGZ. De bijdrage van de gemeente wordt in mindering gebracht op uw premie.

Hoe kunt u zich aanmelden voor  AZOSS? Aanmelden doet u snel en makkelijk via de website www.gezondverzekerd.nl. Kies voor: Oss.

Lukt het niet zelf om aan te melden? Vraag iemand uit uw omgeving om u te helpen. Lukt dit niet?
Kom dan naar het laatste AZOSS inloopspreekuur van 2018 op het gemeentehuis. Donderdag 27 december van 12.00 tot 15.00 en van 17.00 tot 19.00 uur. Aanmelden kan tot 31 december 2018!

’Dankzij AZOSS ga ik niet gebukt onder de kosten van de fysio’

Jan de W. heeft z’n hele leven gewerkt als stratenmaker. Veel bukken, veel tillen en extreme weersomstandigheden. Hij ging vervroegd met pensioen. Gedwongen. Het lichaam wilde niet meer. Jan was simpelweg op. Diagnose: versleten rug en een dreigende hernia. Opereren is in zijn geval geen optie. Maar met veel behandelingen van de cesartherapeut en de fysiotherapeut is de pijn te verdragen. Een uitgebreide zorgverzekering kon hij niet betalen. Totdat hij werd gewezen op de aanvullende zorgverzekering AZOSS, een collectieve zorgverzekering waar de gemeente Oss aan meebetaalt. Jan: ‘Dankzij AZOSS ga ik niet gebukt onder de kosten van mijn behandeling.’

Meer weten over AZOSS? Ga naar www.gezondverzekerd.nl/oss

Leave a Reply