Sportief wandelen van A.V. OSS `78

By 28 augustus 2018 Rucrea nieuws

SPORTIEF WANDELEN VAN A.V. OSS `78: GEZELLIG SAMEN FIT BLIJVEN
Het nieuwe seizoen 2018/2019 start op 3 september

Sportief Wandelen is de ideale activiteit voor iedereen die fit wil blijven en samen met anderen  zijn conditie wil verbeteren. Samen is gezelliger én gemakkelijker. In de week van 3 september start het nieuwe seizoen met open lessen. Belangstellenden krijgen uitleg over sportief wandelen en kunnen dan drie keer vrijblijvend mee wandelen om kennis te maken en de sfeer te proeven.

 Sportief wandelen bij A.V.Oss`78 is meer dan een wekelijks wandelingetje. Onder leiding van gediplomeerde trainers wordt gewerkt aan het verbeteren van uw conditie, snelheid, houding en techniek. Op maandagavond wordt er in een stevig tempo gewandeld. De woensdagmiddagtraining is bedoeld voor mensen die het wat rustiger aan willen of moeten doen.

De maandagavond
Op de maandagavonden wordt er in de periode april-juli gewandeld vanaf de Naaldhof of de Geffense Bosjes. In de periode september-maart wordt er getraind op de atletiekbaan van A.V. Oss ’78 op Sportpark de Rusheuvel en gewandeld in de omliggende woonwijken. De maandagavondtrainingen starten om 19.00 uur en duren tot 20.30 uur.  Voor deze trainingen kunt u zich aanmelden bij Gerard Vlaardingerbroek [0412-650394] of Jan Toirkens  [0412-632805]

De woensdagmiddag
5 september start de training op de woensdagmiddag. Deze training, van 15.00  -16.00 uur, is wat minder intensief en er wordt dan alleen op de atletiekbaan gewandeld. Ook bij deze training is er aandacht voor tempo, techniek en conditie en komen de diverse trainingsonderdelen aan bod. De open les is op 5 september. Belangstellenden voor de open les kunnen zich eind augustus aanmelden bij de trainster  Geertje Rezelman (0412-648380).

Leave a Reply