Snertwandeling op 19 januari 2020

By 30 november 2019 Rucrea nieuws

Zondag 19 januari snertwandeling

Deze wandeling wordt georganiseerd voor de Stichting KOPPIE-AU i.s.m. het Sport Expertise Centrum, ambassadeurs van de wandelroute Hartje Ruwaard, SlowCare en plaatselijke ondernemers. De route is rolstoeltoegankelijk.

We willen Hartje Ruwaard en de mooie wijk graag promoten.

De opbrengt komt geheel ten goede aan de Stichting KOPPIE-AU.

Ieder jaar krijgen + 130 kinderen de diagnose hersentumor. De helft daarvan heeft een kwaadaardige tumor, de overlevingskansen voor deze kinderen zijn bijzonder klein. Meer onderzoek is dan ook hard nodig, helpt u mee?

START bij d’n Iemhof in Oss tussen 13.00 en 13.30 uur.

DEELNAME volwassenen € 5.00, kinderen tot 16 jaar € 2.50.

FINISH bij d’n Iemhof, eindtijd 17.00 uur. Met gratis kop erwtensoep en een broodje knakworst. Ook vegetarisch en glutenvrij mogelijk (tevoren opgeven).

De route is rolstoeltoegankelijk.

Tijdens de wandeling zijn verschillende activiteiten en consumpties te beleven. Zoals een speurtocht voor kinderen “op zoek naar Karel”, en voor volwassenen puzzelvragen. Met leuke prijzen. De complete wandeling is 4,5 km, en kunt u naar wens inkorten.

Bij de start ontvangt u 2 consumptiebonnen en een lootje. Winnaars worden bij de finish bekend gemaakt. Prijsuitslagen van de speurtocht en prijsvragen volgen een week later.

U kunt ons ook steunen op NL 81 RABO 0161825249, www.koppie-au.nl

Leave a Reply