Buurtpreventie Ruwaard Nieuws

By 14 februari 2020 Rucrea nieuws

Buurtpreventie Ruwaard Nieuws

U bent van ons Buurtpreventie Ruwaard gewend dat wij vanaf deze plek een terugblik werpen op de activiteiten van de afgelopen maand.

Dit keer willen we graag een blik vooruit werpen op de aankomende Carnaval en voorjaarsvakantie. Dit zijn juist toptijden voor inbrekers. Waar liggen bij u in de buurt de zwakke plekken en wat kunnen we daar als buurtbewoners extra aan doen.

Allereerst alert zijn op verdachte situaties en personen welke zich in de buurt ophouden, u weet het beste wie er wél en níet thuishoren. Voelt u dat het écht niet klopt, bel dan gerust 112! De politie komt liever een keer teveel dan te weinig.

Wat kunt u zelf doen?

Let (bij uzelf of bij uw buren) op takjes tegen de deur, papiertjes tussen de deur of een foldertje dat dagenlang uit de bus blijft steken. Dat zijn aanwijzingen die inbrekers mogelijk achterlaten om te bepalen of iemand al dan niet thuis is. 

Preventiebus

Aankomende maanden komt 2x de Preventiebus de wijk in om u te informeren over de mogelijkheden om samen een vuist te maken voor een veilige(re) wijk.

U kunt zich ook ter plaatse inschrijven als lid van de Buurtpreventie en/of van de WhatsApp groepen.

 

  • 27 Maart in de KEMPENAERSTRAAT vanaf 19:15u tot 21:30u 
  • 17 April in de TROELSTRASTRAAT vanaf 19:15u tot 21:30u

 

buurtpreventie.ruwaard@gmail.com    

www.rucrea.nl

Leave a Reply