Digibuurt gaat weer langzaam beginnen!

By 23 mei 2020 Rucrea nieuws
DigiBuurt gaat weer langzaam beginnen!
volgens de laatste voorschriften van het RIVM, mag de DigiBuurt vanaf 2 juni  de deuren weer open doen. Aangezien we vooral te doen hebben met mensen uit de risicogroep(en), lijkt het ons zinvol om voorlopig 2 dagen per week onze diensten weer aan te bieden.
We hebben natuurlijk de nodige maatregelen genomen: duidelijk éénrichtingsverkeer in ons gebouw en in het gebouw zijn er plexiglas-schermen aangebracht en zijn er evt gelaatsschermen beschikbaar. Mondkapjes moet u zelf meenemen. En… natuurlijk hoort handen wassen bij binnenkomst bij de routine.  U wordt echter als bezoeker wel gevraagd vooraf kenbaar te maken dat u wenst te komen. M.a.w. een AFSPRAAK maken is een must! dat kan via ons emailadres info@digibuurt.nl of via Whats’App nr 06 5726 2117. U ontvangt dan daarop een reactie! Op 2 juni zijn we vanaf 13.00 uur aanwezig. Daarna pas weer op maandag 8 juni vanaf 13.00 uur, gevolgd door de dinsdag 9 juni van 9-16.00 en zo ook de weken daarna.
We gaan in ieder geval proberen ons opgelopen les-achterstand weg te werken vóór de vakantieperiode. Omdat ook wij werden overvallen door maatregelen rondom het corona virus, zijn diverse lessen bij diverse instructeurs afgelast en met name dát willen we inhalen.

Leave a Reply