Feestavond voor mantelzorgers

By 26 oktober 2018 december 22nd, 2018 Oud nieuws

Feestavond voor mantelzorgers: nog enkele plaatsen vrij

OSS – ONS welzijn en de gemeente Oss organiseren een speciale avond voor mantelzorgers in Oss. De avond vindt plaats in de Lievekamp in Oss op vrijdag 16 november en is gratis toegankelijk. Ook de persoon voor gezorgd wordt, is van harte welkom. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Helaas zijn de rolstoelplaatsen al vergeven.

Een mantelzorger zorgt voor een naaste met een ziekte of beperking. Dit kan een hele opgave zijn. Daar willen de gemeente Oss en ONS welzijn graag bij stil staan. Zij nodigen mantelzorgers van harte uit om, eventueel samen met degene voor wie zij zorgen, te komen genieten van een geheel verzorgde avond in De Lievekamp in Oss. Als blijk van waardering voor hun inzet.

De avond begint om 20.00 uur en bestaat uit een optreden van The Bluebettes, vijf muzikanten die pareltjes uit de jaren zestig ten gehore brengen. Tijdens de gezellige nazit in het Theatercafé verzorgt Kris van Son een muzikaal optreden.

Aanmelden
Mantelzorgers die wonen in de gemeente Oss kunnen zich aanmelden door een aanmeldformulier in te vullen. Dit aanmeldformulier kan worden opgehaald bij ONS welzijn, Schadewijkstraat 6, 5348 BC Oss, of te mailen naar dagvandemantelzorg@ons-welzijn.nl of door te bellen naar 088-374 25 25.

Leave a Reply