Jaarlijks kerstconcert KBO-Brabant dit jaar in H. Hartkerk Oss

By 9 november 2018Rucrea nieuws

Jaarlijks kerstconcert KBO-Brabant dit jaar in H. Hartkerk Oss

Traditiegetrouw organiseert de werkgroep Identiteit & Zingeving van KBO-Brabant ook dit jaar weer twee kerstconcerten. Immers: juist de kerstperiode is een hele bijzondere periode die bol staat van gewoonten en tradities. KBO-Brabant sluit daar met deze bijzondere kerstconcerten graag bij aan.

Eén van de twee kerstconcerten is dit jaar in de Heilig Hartkerk in Oss en wordt verzorgd door het Gemengd Koor ’s-Hertogenbosch. Dit gerenommeerde koor brengt een gevarieerd kerstconcert met bekende en minder bekende kerstliederen, klassiek en populair. Ook de toehoorders worden uitgenodigd om een aantal bekende kerstliederen mee te zingen. Kortom een heerlijk concert in een prachtige kerk en een sfeervolle start van Kerstmis.

Het koor staat onder leiding van dirigent Henk van der Sanden, de piano- en orgelbegeleiding is in handen van Rein Boeijen en sopraan Roos van der Sanden zal u, solerend en samen met het koor, in een bijzondere kerstsfeer brengen.

Wanneer?

22 december 2018, aanvang: 14:00 uur

Waar?

  1. Hartkerk, Kromstraat 107, 5345 TN Oss

Voor wie?

Het kerstconcert is voor leden en niet-leden. Toegang is gratis, na afloop wordt een collecte gehouden voor koor; aanmelden is niet nodig.

Het Gemengd Koor ’s-Hertogenbosch trad op voor onze koninklijke familie en voor grootheden als Shirley Bassey en Lee Towers. Het koor (met soliste Roos van der Sanden) verzorgde ook in 2015 één van de KBO-Brabant kerstconcerten. 

 

Leave a Reply