Kantoren BrabantWonen gesloten.

By 21 maart 2020 Rucrea nieuws

Kantoren gesloten, contact, reparaties en onderhoud gewijzigd

Natuurlijk neemt ook BrabantWonen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. We volgen daarbij het advies van de overheid. Dit betekent dat onze kantoren gesloten zijn tot en met maandag 6 april 2020. We zijn bereikbaar via ons contactformulier en per e-mail info@brabantwonen.nl. We zijn minder goed bereikbaar per telefoon. Reparaties en onderhoud gaan anders.

BrabantWonen

Andere werkwijze, langere wachttijden, stuur een e-mail
We willen fysiek contact zoveel mogelijk vermijden, voor uw veiligheid en die van onszelf. En omdat we minder mensen beschikbaar hebben op kantoor, lopen sommige zaken anders dan normaal. Een paar voorbeelden:

  • Het kan voorkomen dat u langer aan de telefoon moet wachten. U kunt ons beter bereiken via het contactformulier of door een e-mail sturen naar info@brabantwonen.nl
  • U kunt tijdelijk ook geen afspraken inplannen via het klantportaal.
  • We proberen zoveel mogelijk zaken op afstand te regelen, via de telefoon of bijvoorbeeld WhatsApp.

Reparatieverzoeken en onderhoud
Op het gebied van reparaties en onderhoud moet u rekening houden met de volgende zaken:

  • We voeren alleen spoedopdrachten uit; voor andere reparatieverzoeken maken we met u een nieuwe afspraak.
  • Bij groot onderhoud of renovatiewerkzaamheden kan het gebeuren dat wij de werkzaamheden tijdelijk stilleggen. Bijvoorbeeld als medewerkers van het aannemersbedrijf klachten krijgen en niet kunnen werken.
  • We houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar zoals de overheid adviseert.
  • Als bewoners ziekteverschijnselen vertonen of liever geen mensen binnen laten, leggen we het werk aan hun woning stil.

Alle bewoners waar we momenteel groot onderhoud uitvoeren of gaan uitvoeren, hebben een brief ontvangen waarin we onze aanpak uitleggen.

Voor verdere informatie, bezoek hier de website van BrabantWonen.

Leave a Reply