Locaties BrabantZorg gesloten!

By 21 maart 2020 Rucrea nieuws

Locaties BrabantZorg gesloten

​​​​​Op 15 maart is door het kabinet een aantal nieuwe corona-maatregelen aangekondigd die tot en met 6 april gaan gelden voor het hele land. Uiteraard geven wij bij BrabantZorg gehoor aan deze verscherpte corona-maatregelen. Samen voorkomen we hiermee een extreme piek in het aantal besmettingen. Zo houden we samen de samenleving (en met name de zorg) draaiende. ​​​​

Gevolgen voor u: vanaf 16 maart tot nader order houden wij de deuren van onze locaties gesloten.

  • Dit betekent dat er geen bezoek mogelijk is. Dit is een ingrijpende maatregel. Onze medewerkers zullen de komende weken nóg een stapje extra zetten om de dagen van uw dierbare zo fijn mogelijk te laten verlopen.
    ​Op de hospice-afdelingen en in geval van een terminale zorgsituatie is bezoek zeer beperkt mogelijk en altijd in overleg met de behandelend arts.
  • Onze restaurants zijn gesloten voor bewoners en bezoek. Eten vanuit de wijk / aanleunwoningen in onze restaurants is ook niet mogelijk. We leveren tot nader order ook geen maaltijden meer in de aanleunwoningen of in de wijk.​ Wij vragen u zelf (samen met uw naasten) uw maaltijdvoorziening te regelen.
  • Bijeenkomsten afgelast. Alle bijeenkomsten, activiteiten en dagbestedingen gaan tot nader bericht niet door.
  • Kom alleen naar de dagbehandeling als het écht noodzakelijk is. Cliënten die gebruik maken van onze dagbehandeling vragen we om alleen nog gebruik te maken van onze dagbehandeling als het écht noodzakelijk is. Komt u niet naar de dagbehandeling, geef dit dan door aan de teammanager dagbehandeling.
  • Geen dienstverlening van kapper, pedicure en andere externe dienstverleners in onze gebouwen.
  • Voor vrijwilligers blijft gelden dat ze welkom zijn als ze klachtenvrij zijn. We vragen hen om hun gezondheid goed in acht te nemen.

Tenslotte

Bij BrabantZorg willen we cliënten en medewerkers zo goed mogelijk beschermen tege​n besmetting met het corona- en griepvirus. Daarom monitoren we in afstemming met de GGD Hart voor Brabant en het RIVM actief de landelijke ontwikkelingen én de situatie op de 35 locaties van BrabantZorg.

Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip. We begrijpen heel goed dat deze maatregelen ingrijpend zijn voor uw dierbare én uzelf. Maar weet dat wij met deze herziene bezoekersregeling uw dierbaren proberen te beschermen.

Vragen?

Heeft u vragen over het coronavirus​​, kijk dan op de website van het RIVM​ of bel met het landelijke informatienummer 0800-1351.​

Voor verdere informatie, raadpleeg hier de website van BrabantZorg.

Leave a Reply