Nieuw voor Oss: Het oogcafé

By 24 december 2018 Rucrea nieuws

Op woensdagmiddag 23 januari 2019 om 14.00 uur vindt bij Stadsherberg Wilhelmina, Spoorlaan 56 te Oss de opening plaats van Oogcafé Oss. Voor de Oogvereniging Noord-Brabant en Zeeland betekent dit dat hiermee het aantal oogcafés in beide provincies op 9 komt. Het Oogcafé in Oss is een project van de Oogvereniging Nederland.

Het Oogcafé wordt een ontmoetingsplaats voor alle inwoners met een oogaandoening van Oss en omstreken. Het doel is om elkaar te ontmoeten,  ervaringen uit te wisselen en elkaar tot steun te zijn. Van tijd tot tijd worden  gastsprekers uitgenodigd die bepaalde thema’s kunnen belichten die betrekking hebben op het leven met een visuele beperking. Natuurlijk is uw partner/begeleider ook van harte welkom.

De opening en tevens de eerste bijeenkomst van Oogcafé Oss is op woensdag 23  januari 2019 van 14.00 uur tot 16.00 uur.

De eerste twee kopjes koffie/thee met iets lekkers wordt u aangeboden door de  Oogvereniging. De overige consumpties en reiskosten zijn voor uw eigen rekening.

Voor deze eerste bijeenkomst graag aanmelden bij:
Eddy en/of Bea van der Wielen
Contactpersonen Oogcafé Oss
Tel: 0412 – 40 33 82

Mail: oogcafe.oss@gmail.com

Het is de bedoeling dat vervolgens iedere vierde woensdag van de maand vanaf  14.00 uur tot 16.00 uur een Oogcafé plaatsvindt. Ook dan zullen de bijeenkomsten  gehouden worden bij Stadsherberg Wilhelmina in Oss.

Deze bijeenkomsten zullen laagdrempelig zijn en een ongedwongen karakter  hebben. Bezoekers  kunnen gewoon aanschuiven aan tafel bij de andere  deelnemers en de gastheren/-dames. De kosten voor uzelf en eventuele begeleider m.b.t. deze bijeenkomsten zijn de gebruikte consumpties en reiskosten.

Adres Oogcafé:
Stadsherberg Wilhelmina
Spoorlaan 56,
5348 KC te OSS

Oogvereniging Noord-Brabant en Zeeland:

 

 

Leave a Reply