Nieuwbouw in de Ruwaard

By 7 september 2018 december 3rd, 2018 Hoofdartikel

In de Ruwaard is het druk de laatste tijd met bouwactiviteiten. Zo nadert de “Kwekerij” zijn voltooiing en start de verkoop van de woningen in het Componistenkwartier binnenkort. De huizen van beide projecten worden in het Sibeliuspark-Noord (ten noorden van de Joannes Zwijsenlaan) gerealiseerd. Om precies te zijn: Het Componistenkwartier ter hoogte van Beethoven- en Lisztgaarde en tennisvereniging Breakpoint. De “Kwekerij” op het voormalig terrein van tuincentrum Zwanenberg.
Verder zijn er plannen om het bedrijventerrein “De Koepel” te reorganiseren inclusief woningen in de voormalige laboratoriumschool. Tevens vorderen de plannen voor de herontwikkeling van de Sterrebos.
Als laatste vindt u een indicatie van de plannen rond een appartementencomplex in Sibeliuspark-Zuid (ten zuiden van de Joannes Zwijsenlaan). Over bovenstaande bouwplannen vindt u meer gedetailleerde informatie op onze website. Door op een van de onderstaande regels te klikken kunt u makkelijk direct springen naar de gewenste inhoud:

In onderstaande foto kunt u de veranderingen zien door middel van het naar links en naar rechts bewegen van de schuif.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Leave a Reply