NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland

By 13 januari 2020 januari 21st, 2020 Rucrea nieuws

Over NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Meedoen

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Heeft jullie organisatie een leuke klus? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke klus?

Aanmelden kan nog tot en met 31 januari 2020, maar OP-IS-OP.

Ook meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek een leuke klus op de website en meld je aan. Alleen, of nog leuker met je sportclub, collega’s of familie!

Meer weten?

Wil je meer weten over onze campagne of over het Oranje Fonds? Of heb je vragen over een nieuwe of lopende financiële aanvraag? Neem dan contact met ons op.

T: 0900-4488448
nldoet@oranjefonds.nl
www.nldoet.nl

 

Het aanvragen voor een financiële bijdrage kan alleen door een vereniging, stichting e.d. Bent u géén vereniging of stichting kan dit wellicht via Wijkstichting Rucrea. Neemt hiervoor contact op met Kees van Vliet penningmeesterrucrea@gmail.com. Let wel op de sluitingsdatum.

 

 

 

Leave a Reply