Activiteiten Rucrea

Jeugddisco in d’n Iemhof

Jeugddisco JWR is voor alle kinderen van groep 3 t/m 8. De disco is maandelijks op een zaterdagavond. Hij wordt gehouden in d’n Iemhof, Sterrebos 35. De avond begint om 19:00 uur en eindigt om 22:00 uur. De toegang is gratis en er worden snoep, chips, limonade, fris en snacks verkocht voor kleine prijsjes.
Uiteraard draait de DJ hele coole muziek. Er worden leuke spelletjes gedaan zoals stoelendans, stopdans en bingo en er zijn 2 playstations. Er is ook vaak een thema avond zoals Halloween, foute party en playbackshow. Kinderen die voor het eerst komen krijgen een uitleg / rondleiding. Er wordt verwacht dat de ouders de kinderen na afloop weer binnen ophalen. Zij kunnen dan ook zien hoe de kinderen het naar de zin hebben gehad.

Rucrea fietstocht

Jaarlijks terugkerende activiteit voor het hele gezin georgamiseerd door Rucrea in samenwerking met “De Deel.

Er wordt een familie-fietstocht uitgezet in de omgeving van Oss, lengte ongeveer 40 km. Onderweg is er een pauze waarin iedereen even op adem kan komen en bij kan praten met de andere deelnemers. Start- en eindpunt in boerderij de Deel aan de Treubstraat. De kosten voor deelname bedragen € 3,00 per persoon en dit is inclusief een consumptie.

Datum:Datum nog niet bekend.
Starttijd tussen: nnb
Locatie: nnb

Rucrea creatief

De creatieve groep van Rucrea heeft iedere woensdagochtend inloop van 9.30 uur tot 12.00 uur in d’n Iemhof. Soms wordt er nieuwe techniek aangeboden, maar deelnemers nemen ook geregeld een eigen werkstuk mee. Rucrea creatief voor al uw creatieve ideeën. Voor info rucreacreatief@gmail.com of  Facebookpagina

Datum: Iedere woensdagochtend
Tijd:  09:30 tot 12:00

Rucrea workshopdag

De Rucrea workshopdag werd in 2017 gehouden op zaterdag 18 november.

Ook heeft de workshop een eigen facebookpagina

Datum 2018: nnb
Tijd: nnb
Locatie: nnb