Activiteiten Rucrea

disco de deel ruwaard

Jeugddisco de Deel

Jeugddisco JWR de Deel is voor alle kinderen van groep 3 t/m groep 8. De disco is maandelijks op een zaterdagavond. Hij wordt gehouden in boerderij de Deel aan de Treubstraat. De avond begint om 19:00 uur en eindigt om 22:00 uur. De toegang is gratis, er worden snoep, chips, limonade, fris en snacks verkocht voor kleine prijsjes.

Uiteraard draait de DJ hele coole muziek, en er worden spelletjes gedaan zoals stoelendans en stopdans. Er zijn 2 playstations, een WII, een tafelvoetbal spel, sjoelbak en diverse gezelschap spellen waar alle kinderen gebruik van mogen maken. Kinderen die voor het eerst komen krijgen een rondleiding. Er wordt verwacht dat de ouders de kinderen na afloop weer ophalen. Zij kunnen dan ook zien hoe de kinderen het naar de zin hebben. De komende discoavonden zijn op:

  • Waar?
    De Deel aan de Treubstraat
fietstocht rucrea

Rucrea fietstocht

Jaarlijks terugkerende activiteit voor het hele gezin georgamiseerd door Rucrea in samenwerking met “De Deel.

Er wordt een familie-fietstocht uitgezet in de omgeving van Oss, lengte ongeveer 40 km. Onderweg is er een pauze waarin iedereen even op adem kan komen en bij kan praten met de andere deelnemers. Start- en eindpunt in boerderij de Deel aan de Treubstraat. De kosten voor deelname bedragen € 3,00 per persoon en dit is inclusief een consumptie.

Datum:Datum nog niet bekend.
Starttijd tussen: nnb
Locatie: nnb

creatief

Rucrea creatief

De creatieve groep van Rucrea heeft iedere woensdagochtend inloop van 9.30 uur tot 12.00 uur in d’n Iemhof. Soms wordt er nieuwe techniek aangeboden, maar deelnemers nemen ook geregeld een eigen werkstuk mee. Rucrea creatief voor al uw creatieve ideeën. Voor info rucreacreatief@gmail.com of  Facebookpagina

Datum: Iedere woensdagochtend
Tijd:  09:30 tot 12:00

Rucrea workshopdag

De Rucrea workshopdag werd in 2017 gehouden op zaterdag 18 november.

Ook heeft de workshop een eigen facebookpagina

Datum 2018: nnb
Tijd: nnb
Locatie: nnb