Start campagne voor glasvezel in gemeente Oss

By 18 juni 2019 Rucrea nieuws

Start campagne voor glasvezel in gemeente Oss

Supersnel en betrouwbaar internet voor iedereen in Oss? Met glasvezel kan dat. Op 17 juni is de campagne van E-Fiber gestart voor de aanleg van een glasvezelnetwerk in de gemeente Oss. Wanneer genoeg inwoners ja zeggen tegen glasvezel en een glasvezelabonnement afsluiten bij een provider naar keuze, doet E-Fiber de rest.

Als blijkt dat er genoeg interesse is in glasvezel, zal E-Fiber begin 2020 beginnen met de aanleg van het nieuwe netwerk. E-Fiber kiest ervoor om dan, in tegenstelling tot veel andere partijen, ook de adressen in de buitengebieden kosteloos van een aansluiting te voorzien. Bewoners kunnen vanaf 17 juni een abonnement afsluiten bij één van de providers die actief zijn in de gemeente Oss. Op www.e-fiber.nl/oss vinden zij alle informatie over deze providers.

Toegevoegde waarde

“Veel Ossenaren zitten jaren op glasvezel te wachten. Supersnel en betrouwbaar internet voor iedereen, ook in alle dorpen, het buitengebied en op bedrijventerreinen. Als inwoner van Berghem ben ik al verwend met glasvezel. Echt een toegevoegde waarde voor ons gezin van vijf. Waar we allemaal elke dag gebruik maken van internet. En dat wordt alleen maar meer,” aldus wethouder Frank den Brok.

Daarom glasvezel

We zijn steeds meer online. Daarom is een supersnelle en betrouwbare internetverbinding een must. Glasvezel speelt in op onze groeiende vraag naar data, denk aan 1000 Mbit/s en 50x zo snel downloaden en uploaden. Ook biedt glasvezel een nieuwe vrijheid. Gebruikers bepalen hierbij zelf bij wie ze internet, televisie of telefonie afnemen. Het is een open netwerk met meerdere aanbieders.

Leave a Reply