Vriend van het Midzomerfestijn worden?

By 15 april 2018 april 16th, 2018 Midzomerfestijn, Rucrea nieuws

Volgend jaar weer een Ruwaard Midzomerfestijn?

Het Ruwaard Midzomerfestijn is hét jaarlijkse feest van Ruwaardbewoners, voor Ruwaardbewoners. Dit jaar organiseren we met veel plezier het festijn al voor de elfde keer. Maar het wordt ieder jaar moeilijker om de eindjes aan elkaar te knopen. Vooral financieel. Daarom vragen we uw hulp. Want dit mooie evenement moet toch zeker blijven in onze mooie wijk.

Vriend van het Ruwaard Midzomerfestijn
Hoe kunt u helpen? Door vriend te worden van het Midzomerfestijn Ruwaard. Dit kan al vanaf 1 euro per maand. Meer mag altijd! Daar zetten wij natuurlijk ook iets tegenover. Wat dat is hoort u binnenkort.

Ook voor bedrijven!
Ook bedrijven kunnen vriend worden van het Ruwaard Midzomerfestijn. Met een jaarlijkse bijdrage van € 500 euro bent u al bedrijfsvriend. We vermelden uw bedrijf dan  in alle publicaties van het evenement. We staan ook open voor specifieke wensen.

Hoe meld ik me aan als vriend?
U kunt zich binnenkort al aanmelden als vriend, wilt u nu al meer informatie of alvast een vooraanmelding doen , mail dan naar: midzomerfestijn.oss@gmail.com of u schrijft zich in tijdens het Midzomerfestijn zelf op 23 en 24 juni. Daar geven we u ook graag meer informatie.

De elfde editie
Tijdens het Midzomerfestijn is het de bedoeling om alle bewoners van de Ruwaard, van jong tot oud en van alle achtergronden en culturen, samen te laten komen om elkaar te ontmoeten! De elfde editie van dit jaar is een bijzonder feest. Het Ruwaard Midzomerfestijn zal namelijk tegelijk gehouden worden met het Gildefeest van het Sint Sebastiaan gilde.

Leave a Reply