Zorgeloos genieten voor ouderen!

By 20 januari 2020 Rucrea nieuws

BrabantZorg Reizen organiseert al meer dan 25 jaar dagtochten en vakanties voor senioren in binnen- en buitenland, inclusief zorgbegeleiding op maat. Ook in 2020 worden er weer reizen gemaakt naar prachtige bestemmingen.  Tijdens verschillende informatiebijeenkomsten in Oss, Kerkdriel en Erp wordt gepresenteerd wat de mogelijkheden zijn, maar een ding is zeker: er is voor elk wat wils.

BrabantZorg Reizen organiseert vakantiereiz

en en dagtochten voor ouderen. Daarbij heeft de organisatie één belangrijk doel: iedereen laten genieten van een onbezorgde vakantie. Dat betekent dat niet alleen zelfstandige senioren, maar ook mensen met een hulpvraag mee op reis kunnen. Zo biedt de reisorganisatie reizen aan met begeleiding voor zelfstandig mobiele senioren, waarbij zowel excursies zijn als ruimte voor vrije

activiteiten. Ook staan er reizen met verzorging op het programma, bijvoorbeeld voor rolstoelgebruikers of mensen met geheugenproblemen. Deze reizen ontzorgen de mantelzorgers, die overigens zelf ook deel kunnen nemen. Hoe dan ook wordt er tijdens de reizen uitgegaan van de mogelijkheden die de reizigers hebben om deel te nemen, niet de beperkingen. Tijdens alle dagtochten en

vakanties staat het behouden van de eigen regie van de reizigers centraal. Daarbij is er begeleiding van verpleegkundigen, zorgbegeleiders, chauffeurs en vrijwilligers.

Nieuwsgierig, kom kennis maken!

Er zijn drie informatiebijeenkomsten waar BrabantZorg Reizen de mooie bestemmingen van 2020 presenteert. Onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers vertelt de reisorganisatie alles over de reizen en worden vragen beantwoord. Aanmelden voor de bijeenkomsten is niet nodig, het is geheel kosteloos en vrijblijvend. De bijeenkomsten worden gehouden op de volgende locaties:

Erp, Simeonshof (Panoramazaa

l)

Vrijdag 31 januari, 10.30 uur, Simeonshof 1 te Erp

Oss, De Ruwaard (Bioscoopzaal):
Vrijdag 31 januari, 14.30 uur, Ministershof 1 te Oss

Kerkdriel, De Leyenstein (Hoenzadrielzaal 2):
Maandag 3 februari 14.30 uur, Bernardstraat 2 te Kerkdriel

Leave a Reply